Om zelf energie op te wekken, gaan we zonnepanelen plaatsen. Niet op onze eigen daken, maar juist op de daken van onze scholen en bedrijven.
De afgelopen jaren heeft WatBeters meerdere projecten ontwikkeld op basis van de postcoderoos regeling. Huidige leden hebben  nog steeds recht op belastingvoordelen van deze regeling. Meer informatie over de postcoderoosregeling vind je hier.

De postcoderoosregeling werd in april 2021 vervangen door de Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE). Met deze nieuwe regeling hoopt de Nederlandse overheid de stap naar duurzame, groene energie te verkleinen en zo de energietransitie te versnellen.

Zonnepanelen

Geen zorgen, WatBeters ondersteunt in de regeling en alle stappen die daarbij komen kijken. Uiteraard bij voldoende interesse en aanwezigheid van een geschikt dak. Die coöperatie wordt eigenaar van de zonnepanelen die je samen hebt aangekocht. En dan wordt het echt interessant: samen doen jullie WatBeters!

Meld je vrijblijvend aan

Zonnepanelen via WatBeters op je eigen dak?
We krijgen bij iedere campagne ook vragen van mensen die zonnepanelen op hun eigen dak willen leggen. Dat is niet wat we bij WatBeters doen. Wij leggen zonnepanelen op daken van bedrijven en scholen. Maar gezien de interesse kunnen we wellicht iets betekenen. Laat ons hier weten als je zonnepanelen op je eigen dak wilt. Dan houden we je                                                                      geïnformeerd.