WatBeters richt, wanneer er nog geen lokale energiecoöperatie bestaat, lokale energiecoöperaties op. In 2017 hebben we de eerste coöperatie, WatBeters voor Heteren, Driel en Randwijk opgericht. Inmiddels zijn ook WatBeters voor Elst, Oosterhout en Valburg én WatBeters voor Zetten, Herveld en Andelst in oprichting.

WatBeters voor Zetten, Herveld en Andelst

Woon jij in een van de volgende postcodes: 6671, 6673 of 6674? Dan kun je lid worden van deze coöperatie.

Schrijf je vrijblijvend in

Informatieavond woensdag 4 maart 2020
We nodigen je graag uit voor deze informatieavond waarin we alles vertellen over de coöperatie en de activiteiten binnen deze coöperatie. En uiteraard is er alle tijd om vragen te stellen.

Datum: woensdag 4 maart
Tijd: 20.00 uur
Locatie: De Wanmolen te Zetten.

Laat je ons weten of je erbij bent? Meld je hier aan.

 

WatBeters voor Heteren, Driel en Randwijk (WatBeters voor Overbetuwe)

De eerste lokale WatBeters coöperatie is opgericht in 2017. Inmiddels heeft de coöperatie bijna 90 leden die met elkaar eigenaar zijn van 500 zonnepanelen verdeeld over 2 daken.

Woon je in een van de volgende postcodes: 6665, 6666 of 6668? Dan kun jij ook lid worden van deze coöperatie. Neem contact met de lokale coöperatie op via overbetuwe@www.watbeters.nl.

Lees meer over WatBeters voor Heteren, Driel en Randwijk

WatBeters voor Elst, Oosterhout en Valburg

De tweede lokale coöperatie wordt opgericht in mei 2019. De zonnepanelen op het dak van bedrijf InprintMatters zijn reeds in de verkoop gegaan. Woon jij in een van de volgende postcodes: 6661, 6662 6675, 6676, 6677 of 6678? Dan kun je je nu aanmelden voor een vrijblijvend aanbod voor deze zonnepanelen:

Schrijf je vrijblijvend in

Lees meer over WatBeters voor Elst, Oosterhout en Valburg en over de verkoop van de zonnepanelen op het eerste dak.

Voor het oprichten van deze lokale coöperaties zijn wij op zoek naar bestuurders. Interesse? Neem contact met ons op via info@www.watbeters.nl